Процедури

             Мисията на "СБР-Здраве" ЕАД е  да осигурява качествена и достъпна  профилактика и рехабилитация  насочена към възстановяване и укрепване здравето на населението, снижаване на заболеваемостта и смъртността от социално значими  заболявания на равнището на добрата медицинска практика; да повишава качеството на живота на пациентите, като облекчава или отстранява основните и свързаните с тях заболявания.

            Комплексът е с традиция и опит в лечението, профилактиката и  рехабилитацията при сърдечно-съдови и неврологични заболявания, метаболитни нарушения и заболявания на опорно-двигателния апарат. В болницата се извършва диагностика, лечение и рехабилитация по индивидуални програми, изготвени от висококвалифицирани лекари, кинезитерапевти, рехабилитатори и други медицински специалисти. 

             Секцията по балнео и водолечение разполага с басейн с минерална вода за подводна лечебна физкултура (ЛФК), сауна, душ „ВИШИ”, турска баня, вани и тангентори, СПА зона - Хидромасажен джет за 13 човека, Парна баня, Сауна, Шок ведра, Релакс зона. Секцията по физиотерапия е оборудвана с апаратура за светло- и електролечение, лечение с луга и кабинет за лазертерапия. Секцията по  кинезитерапия извършва групова и индивидуална лечебна гимнастика, подводна гимнастика, частичен и цялостен масаж. Функционира  кабинет за логопедични занимания и кабинет за трудотерапия. Общият брой на предлаганите видове процедури надхвърля 100.

            В болницата е осигурено 24-часово дежурство на медицински екип- лекар и медицинска сестра.